Číslo 39



Úvod
Nepřihlášen - Přihlásit
Číslo 39 (září 2015)


Vážený a milý Promačtenáři,

jak jste si asi již všimli, každá změna ročního období je spojena nejen se změnami venkovních teplot, srážek či zbarvením přírody, ale také, a o to zde hlavně jde, s vydáním nového čísla bulletinu ProČas®. A nejinak je tomu i letos, kdy v českých krajích zase na pár měsíců zakotvil podzim. Jen tak mimochodem, dnes (den po Svatém Václavu) po ránu hlásily Volary -5,3° C.

Aktuální číslo přináší na jedné ze svých tří stran malé nahlédnutí do pražského tunelu Blanka, byť téma „Blanky“ si média zejména v poslední době poměrně hodně a rádi berou na mušku. Autor článku a člen našeho Proma-teamu, který má na Blance nemalý podíl a několikaletou tvrdou práci na požární části celého projektu, se Vám snaží přiblížit Blanku výrazně pozitivněji, než jak činí média (ta mají asi pocit, že kdyby na Blance i něco pochválila, tak by klesly jejich prodeje či sledovanost…). Krátkou vizitku o svých nabízených krbařských materiálech přináší naše oddělení vysokoteplotních a izolačních materiálů.

Kola, jachting, běh… Trilogie, která již delší dobu k Promatu patří a nejinak tomu bude i v tomto čísle – autoři se opět rozepsali a rádi se o svém „cukru a biči“ podělí i s Vámi. Stejně jako podobně tradiční gastro-trilogie v podání Víno – Recept – Restaurace. A bonusem přispěl náš znalec kávy… :-)

Věříme, že i po letech vydávání našeho-Vašeho čtvrtletníku ProČas® najdete své oblíbené články a informace! Přejeme Vám krásné babí léto s námi!

Promat s.r.o.




PDF verzi bulletinu můžete stáhnout zde
QR Code for http://web.promatpraha.cz/bulletin-procas/cislo-39